Cuines,33 : lunch, fine dining

Cuines,33 filosofie: onze gerechten zijn gebaseerd op smaak en passie. We werken dan ook uitsluitend met seizoenproducten, verrijkt met wereldse invloeden. Graag willen wij jullie verrassen met onze creatieve tapasmenu-formule, een nieuwe manier van eten, waar "SMAAK" centraal staat. Om die reden werd onze menu dan ook genoemd naar het Catalaans woord "SABOR", waar respect voor puurheid en kwaliteit van het product als grootste troef bovenop staat. Uw maaltijd heerlijk starten of afsluiten met een onvergetelijke drink, zoals onze eigen Cuines-cocktails aan de super gezellige bar.

Fleur Boussy, gastvrouw

Geboren te Knokke
Echtgenote van Edwin Menue
Moeder van een tweeling, Nomah en Anaïs
Fleur heeft haar studies afgemaakt in Hotelschool Spermalie te Brugge
Stages en gewerkt in meerdere restaurants


Edwin Menue, chef

Geboren te Oostburg NL 1981
Echtgenoot van Fleur Boussy
Vader van een tweeling, Nomah en Anaïs
Edwin heeft zijn studies afgemaakt in ROC Terneuzen
Stages en gewerkt in meerdere restaurants